Hobbypakketjes

creaweekend hobbypakketjes.nl 

Ontmoet hobbypakketjes.nl op het Creaweekend!

Van vrijdag 6 april tot en met zondag 8 april zijn wij weer van de partij op

het Creaweekend in Rijswijk met meer dan 200 verschillende Diamond Painting setjes. Bent u nog niet bekend met Diamond Painting kom dan even langs onze stand (D03) waar wij u graag een demonstratie geven. Tot ziens op de beurs! Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Kerst Creaweekend groot succes!

Op zaterdag 18 en zondag 19 november stonden wij op het Kerst Creaweekend in Rijswijk met meer dan 200 verschillende Diamond Painting setjes. Wij vonden het een groot succes. Zoveel positieve reacties van de bezoekers, zowel enthousiastelingen die al een tijdje met Diamond Painting bezig zijn, maar ook mensen die er pas net kennis mee gemaakt hebben. Door al dat enthousiasme waren we bijna door onze hele voorraad heen, maar inmiddels staan er weer meer dan 100  paintings in de webshop. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 

Welkom bij Hobbypakketjes,

In deze webshop vind u complete pakketjes voor uw hobby waarmee u direct aan de slag kunt. Bestellen is eenvoudig en binnen enkele dagen ligt het pakketje bij u in de bus. Betalen kan via iDeal en bankoverschrijving.

Kijk eens naar onze Diamond Painting pakketjes. De nieuwste rage op hobbygebied, schilderen met diamantsteentjes.

Heel veel plezier met winkelen en heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op via mailadres info@hobbypakketjes.nl